Välkommen att jobba som personlig assistent!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb.
Les mer...

Fast stilling - Stavanger legevakt: Leger

Stavanger legevakt er ansvarlig for nødvendige helsetjenester for innbyggerne i både Stavanger, Sola og Randaberg kommune, samt legevaktssentral for Ryfylke kommunene.
Les mer...

Vikariat 100 % stilling som sykepleier ved Tana sykehjem (sykeavdelingen)

Tana kommune har ca.2900 innbyggere. Kommunen ligger i Øst-Finnmark og grenser til Finland. Tanaelva, fjorden og vidda er dominerende landskapselementer og preger bosetting kultur og næringsliv. Kommunesenteret Tana bru er et kommunikasjonsknutepunkt i Øst- Finnmark…
Les mer...

Fast stilling for farmasøyt - Apotek 1 Drangedal

Apotek 1 er Norges største apotekkjede og vi er i stadig vekst. Hos oss jobber ca. 3500 dedikerte medarbeidere, og vi er også landets største farmasøytiske arbeidsgiver. Vi har en stolt kultur med klare ambisjoner om alltid å leve opp til vårt slagord "Vår kunnskap…
Les mer...

Sykehjemslege - tre stillinger - Sykehjemsetaten

Vi har tre ledige stillinger som sykehjemslege, henholdsvis 70 % stilling ved Ellingsrudhjemmet, 50 % stilling ved Langerud sykehjem og 30 % stilling ved Abildsø sykehjem, avdeling Østensjø.
Les mer...

Driftsavtale fysioterapeut

Helseetaten v/Folkehelse- og omsorgsavdelingen lyser ut driftsavtale på 100 % for fysioterapeut, spesialist i manuell terapi. Praksissted er Abildsø fysio- og manuellterapi AS, se link http://www.abildsofysioterapi.no/ Vi gjør oppmerksom på at instituttet…
Les mer...

Sosialkonsulent ved NAV Deatnu-Tana

Deanu gielda/Tana kommune har ca.2900 innbyggere. Kommunen ligger i Øst-Finnmark og grenser til Finland. Tanaelva, fjorden og vidda er dominerende landskapselementer og preger bosetting kultur og næringsliv. Kommunesenteret Tana bru er et kommunikasjonsknutepunkt i…
Les mer...

Sjuksköterska - opplev Vestlandet i sommar! Gratis boende

För att kunna se till de särskilda behov som våra patienter har är det viktigt att du har en välutvecklad empatisk förmåga. Vi jobbar bland annat med rehabiliterings & omsorgsarbete för människor med psykiska och/eller somatiska funktionsnedsättningar,…
Les mer...

Vernepleier 100% stilling - Sognsveien 66a

I Sognsveien 66A bor det 11 mennesker med ulike funksjonsnedsettelser. De har kjøpt egne leiligheter og flesteparten flyttet inn i 2010. Menneskene som bor her mottar praktisk bistand og opplæring i varierende omfang. Det er knyttet ca 11 årsverk til enheten.…
Les mer...

Prosjektleder - Life - Barnevern

Bydel Frogner søker prosjektleder til nytt spennende samarbeidsprosjekt. LIFE prosjektet er et nytt prosjekt med en ny arbeidsmetode basert på The Life program utviklet og utprøvd i England av sosialentreprenør Hilary Cottam.
Les mer...

Helsesøster i skolehelsetjenesten - Helsetjenester

Velkommen til en tjeneste med godt kollegialt miljø. Vi drar på turer sammen, lager mat sammen og trives med å treffes også utenom arbeidstid. Dette er viktig for oss i en travel hverdag.
Les mer...

Sjuksköterska sommarjobba i Lofoten, gratis boende

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska till uppdrag vid kommunala sjukhem och/eller inom hemsjukvård i vackra Lofoten i Norge.
Les mer...

Sjuksköterska jobba i Norge sommaren 2018, gratis boende

För att kunna se till de särskilda behov som våra patienter har är det viktigt att du har en välutvecklad empatisk förmåga. Vi jobbar bland annat med rehabiliterings & omsorgsarbete för människor med psykiska och/eller somatiska funktionsnedsättningar,…
Les mer...

Avdelingssykepleier Stavanger øyseblikkelig hjelp

Stavanger Øyeblikkelig hjelp er en avdeling med 16 senger. Vi tar imot pasienter tiltrengende akutt innleggelse , og oppholdet hos oss skal erstatte en sykehus innleggelse. Pasientene våre blir innlagt enten av fastlege, legevakt eller lege i akuttmottakene på SUS.
Les mer...

Sommervikariat for sykepleiere, Stokka sykehjem

Vi søker etter sykepleiere til sommerjobb på Stokka sykehjem. Det vil bli gode muligheter for fast ansettelse etter endt vikariat. Søknadene behandles fortløpende, og ta gjerne kontakt dersom der er noe du lurer på.
Les mer...

Våken nattevakt 70 %

Fra 01.01.17 ble botilbud for mennesker med utviklingshemning organisert i to virksomheter, bo og aktivitet nord og sør. Morteveien og Skeisvika bofellesskap ligger under Bo og aktivitet sør som omfatter bydelene Hinna, Hillevåg, Hundvåg og Storhaug og har til…
Les mer...

Vernepleier/miljøterapeut - Bo og Aktivitet Nord

Bofellesskapet Byggstien er en del av virksomheten Bo og aktivitet Nord. Bofellesskapet består av 3 leiligheter med personalbase, samt 2 satellitt leiligheter for mennesker med reduserte kognitive funksjoner og et enertiltak. Det er variasjon i funksjonsnivået.…
Les mer...

Vernepleier - Kattem bo- og aktivitetstilbud

Ved Kattem bo- og aktivitetstilbud er det for perioden 12. mars 2018 - 5. mai 2019 ledig et vikariat i ca 80 prosent stilling for vernepleier.
Les mer...

Fastlegehjemmel Lade legesenter

Trondheim kommune ved Enhet for legetjenester og smittevernarbeid har ansvaret for tildeling av ledige fastlegehjemler og delelister. Det er for tiden 37 private legekontorer og 169 fastleger i Trondheim.
Les mer...

Fastlegehjemmel Saupstad legesenter

Trondheim kommune ved Enhet for legetjenester og smittevernarbeid har ansvaret for fastlegeordningen. Det er for tiden 37 private legekontorer og 169 fastleger i Trondheim.
Les mer...

Allmennlege sykehjem - Enhet for legetjenester og smittevernarbeid

Trondheim kommune har ansvar for kommunale allmennlegeoppgaver og tilsetting av leger til disse. I 2017 etablerte vi store stillingsandeler for leger ved flere av våre største sykehjem. Legene arbeider i 70 - 100 prosent stilling. I tillegg ivaretar fastleger som…
Les mer...

Sommervikariat leger - Enhet for legetjenester og smittevernarbeid

Enhet for legetjenester og smittevernarbeid søker legevikarer i 100 prosent stillinger til sykehjem, helsestasjoner og ved flyktningehelseteamet i Trondheim kommune for sommerferieavviklingen 2018.
Les mer...

Fysioterapeuter - Enhet for fysioterapitjeneste

Enhet for fysioterapitjenester har ledig en fast 100 prosent stilling og en fast 50 prosent stillinger for fysioterapeuter til nyoppretta stillinger innen arbeidsområde barn/unge.
Les mer...

Apotekstekniker Stockholm Lidingö Larsberg

Vi söker nu en apotekstekniker, gärna med receptbehörighet till vårt apotek i Lidingö Larsberg. Apoteket har öppet vardagar 10-19, lördagar 10-16 och söndagar 11-15.
Les mer...

Vernepleier - Nardo bo- og aktivitetstilbud

Nardo bo- og aktivitetstilbud har ledig en fast 100 prosent stilling som vernepleier.
Les mer...

Vi søker ekstravakter - Vestli hjemmetjeneste

Hjemmetjenesten i Bydel Stovner ønsker å bli byens beste. Vil du jobbe i en bydel med fokus på innovasjon og digitalisering?
Les mer...

Lærling i Helsearbeiderfaget - Fagopplæringen i Askøy

Askøy kommune er godkjent lærebedrift i 5 lærefag. Vi ønsker flere nye medarbeidere og skal høsten 2018 ta inn lærlinger i alle fagene.
Les mer...

Sykepleier 100 % fast - Avd. Øst

Vi søker 2 sykepleiere i 100 % fast stilling. Stillingene følger årsturnus med arbeid dag/kveld og ca. hver 3 helg.
Les mer...

Ledig fastlegehjemmel Hinna legesenter

En av våre fastleger skal slutte og nå utlyses det ledig fastlegehjemmel i veletablert legesenter. Det er totalt 3 fastleger i fellesskapet.
Les mer...

Sykepleier - Brundalen helse- og velferdssenter

Hei til dere sykepleiere som ønsker spennende faglige utfordringer innenfor gode og trygge rammer, og som har lyst til å være en del av vårt innovative, aktive og trivelige arbeidsmiljø her på Brundalen helse- og velferdssenter, nå har dere sjansen.
Les mer...
 Tjenesten leveres av Helsestillinger.com.