Unik mulighet for arbeidsopphold i Danmark

Er du nysgjerrig på å jobbe i Danmark? Vi søker spesialistleger innenfor alle spesialiteter! Velkommen til en seriøs oppdragsgiver som hjelper deg med alt praktisk mens du fokuserer på et innbringende og lærerikt eventyr.
Les mer...

2 vikariat som fastlege i Ullensvang kommune

Legetenesta i Ullensvang kommune har ledig to vikariat som fastlege ved Odda legesenter og Lofthus legekontor i flotte Hardanger
Les mer...

Kommunelege 60 % stilling - vikariat

Flå kommune har ledig vikariat for lege ved Flå legekontor i tidsrommet 1.5.2021-15.6.2022, med mulighet for forlengelse.
Les mer...

Norges ledende private behandlingssenter søker Tilsynslege, 100% stilling, dagtid

Vi er kjent for å ha god medisinsk spesialistkompetanse, fagutdannede terapeuter med egenerfaring, høy behandlingsintensitet, fokus på trygghet og anonymitet, og ikke minst gode resultater.
Les mer...

Psykiater/spesialist i rus og avhengighet

Incognito Klinikk er en korttidsinstitusjon innenfor Helse Sør-Øst, HSØ, som tilbyr behandling til kvinner og menn som har utviklet et avhengighetsforhold til alkohol og/eller legemidler.
Les mer...

Vaktleger søkes til privat klinikk i Oslo

Legevakt Vest AS er et tverrfaglig senter lokalisert på Ullern i Oslo. Vi vokser, har store planer og solide ambisjoner som vi håper du vil være en del av.
Les mer...

Gynekologer søkes til hel- og deltidsstillinger i Oslo

Legevakt Vest AS er et tverrfaglig senter lokalisert på Ullern i Oslo. Vi vokser, har store planer og solide ambisjoner som vi håper du vil være en del av.
Les mer...

Sjuksköterska, är du nyfiken på att jobba i Norge?

Vi söker sjuksköterskor som vill jobba i Norge. Minimum 3 veckors perioder.
Les mer...

OPERASJONSSYKEPLEIERE til oppdrag ved norske sykehus

Du er en selvfølgelig og viktig del av ethvert kirurgiske team. Takket være DEG er våre kunder og pasienter i trygge hender!
Les mer...

Anestesisjuksköterska - jobba i Norge!

DU är viktigare än du tror! Med hög kompetens, omsorg, observation och handlingskraft tar DU hand om människor.
Les mer...

Vernepleier - spennende og utfordrende jobb i magiske omgivelser

Vi søker for kunder deg som vernepleier til 2 faste stillinger (80-100%) og 4 vikariater 6-12 måneder. Ulike kommunale stillinger i Møre og Romsdal fylke, i mindre kommuner der du blir sett, får mulighet til å påvirke og blir en del av et godt sammensveiset team.
Les mer...

Allmennlege med +20 års erfaring søkes

Har du en drøm om større variasjon i hverdagen? Ønsker du en ny utsikt fra kontoret?Har du reiselyst og ønske om å oppleve vårt langstrakte land? Vil du jobbe når det passer deg, ha tid til fritidssysler som jakt, fiske og naturopplevelser? Eller drømmer du om å ha…
Les mer...

Stolte sykepleiere søkes - opplev alle årstider i Nord Norge!

Ønsker du valgfrihet, tilgang på et bredt faglig nettverk, fleksibel arbeidstid og opplevelser for livet? Ønsker du en arbeidsgiver som jobber for at du skal lykkes, trives og ha det gøy både før, under og etter oppdrag? - Da har vi arbeidsgiver for deg!
Les mer...

Sjuksköterska, jobba i Norge VT 2021

Norge lockar – Livskvalité, arbetstempo och tid med patienterna. Norge lockar med mer än lön. Bättre pensionsavtal, försäkringar, gratis boende med mera. Här får du hjälp med att skaffa norsk auktorisation och med deklarationen för dig som tycker det är jobbigt.
Les mer...

Intensivsykepleiere til norske sykehus

Din kompetanse og erfaring er etterspurt. Faglig innsikt, yrkesstolthet og erfaring med å takle krevende situasjoner gjør deg ekstremt viktig for både pasient og pårørende. Du har spesialisering innen akutt og kritisk sykdom, er vant til å jobbe under press og kan…
Les mer...
 Tjenesten leveres av Helsestillinger.com.