Farmasøyt Vitusapotek Gjøvik

Er du farmasøyt og ute etter jobb i apotek? Vitusapotek Gjøvik har ledig 80% stilling.
Les mer...

Apotektekniker/apotekmedarbeider

Kan du tenke deg å bli vår nye kollega? Vitusapotek Rjukan har ledig stilling som tillkallingsvikar for apotektekniker/apotekmedarbeider.
Les mer...

Apotektekniker/apotekmedarbeider

Kan du tenke deg å bli vår nye kollega i et helt nytt apotek sentralt i Oslo? Vitusapotek Holbergs Plass har ledig stilling som apotektekniker/apotekmedarbeider.
Les mer...

Trondheim kommune søker Sykepleier

Ved Strinda hjemmetjeneste er det ledig en fast 100 prosent stilling som sykepleier.
Les mer...

Trondheim kommune søker Sykepleier

Ved Valentinlyst hjemmetjeneste er det, med snarlig tiltredelse, ledig to faste 100 prosent stillinger for sykepleiere. Stillingene er i turnus på dag/kveld.
Les mer...

Sykepleier - Rosendal omsorgsboliger

Vi søker etter en sykepleier til vårt flotte team i omsorgsboligene og har derfor ledig 100% fast stilling på dag og kveld. Du vil være en av 6 sykepleiere i avdelingen. Vi jobber med å få på plass en ordning med langvakter for sykepleiere hver 6. helg. Ordningen…
Les mer...

Vi trenger treningskontakter

Hå, Klepp, Time, Gjesdal og Stavanger kommune
Les mer...

Sykepleier Bergåstjern sykehjem og omsorgsboliger

Vi er på jakt etter sykepleiere som kan være med å skape det beste sykehjemmet i byen og søker derfor etter både sykepleiere med erfaring, videreutdanning og nyutdannede.
Les mer...

Sykepleierstudenter 5. semester

Stavanger legevakt er ansvarlig for nødvendige helsetjenester for innbyggere i både Stavanger, Sola og Randaberg kommuner. Stavanger legevakt er legevaktssentral også for Ryfylkekommunene. I tillegg til selve legevakten,
Les mer...

Lege i sykehjem

Trondheim kommune har i dag ni sykehjemsleger som arbeider i 50 - 100 prosent stilling i byens helsehus (korttidsplasser) og helse- og velferdssentre (langtidsplasser).
Les mer...

Apoteker Vitusapotek Strømmen Storsenter

Kan du tenke deg å jobbe som leder i Vitusapotek? Vitusapotek Strømmen Storsenter har ledig stilling som apoteker!
Les mer...

Er du farmasøyt og ute etter jobb i apotek? Vitusapotek Hauketo i Oslo har ledig stilling!

Kundemøtet er det viktigste i vår hverdag. Vi søker derfor deg som er en dyktig farmasøyt og som trives med aktiv kunderådgivning.
Les mer...

Trondheim kommune søker Sykepleier

Hei til dere sykepleiere som ønsker spennende faglige utfordringer innenfor gode og trygge rammer, og som har lyst til å være en del av vårt innovative, aktive og trivelige arbeidsmiljø her på Brundalen helse- og velferdssenter, nå har dere sjansen.
Les mer...

Sykepleiere Haugåstunet sykehjem

HEI! Er du på jakt etter nye utfordringer? Eller kanskje du er nyutdannet og på jakt etter din første jobb? Her på Haugåstunet har vi spennende sykepleierstillinger ledig.
Les mer...

Hvilende nattevakt helg

Bo og aktivitet Psykisk helse ble nyetablert som virksomhet i januar 2017, hvor alle bofellesskapene innen psykisk helse og ROP ble samlet. Vi har nå et stort og sterkt fagmiljø, som har fokus på at brukerne våre får gode mestringsopplevelser
Les mer...

Trainee sykepleiere

Vi er på jakt etter nyutdannede sykepleiere som ønsker en strukturert oppstart på yrkeslivet som sykepleier og som kan være med å skape det beste sykehjemmet i byen.
Les mer...

Sykepleier innen eldreomsorgen

Silurveien sykehjem skal øke sin faglige tyngde ved å ansette flere sykepleiere. Vi tilbyr deg 100 %, 50 % eller er fleksibel iht. ønsker om stillingsprosent. Vi har ledige stillinger også for de som bare ønsker faste helgestillinger.
Les mer...

Spesialist allmennmedisin søkes til 100% fast stilling

Vi søker på oppdrag av kunde deg som spesialist i allmennmedisin som er nysgjerrig på nye muligheter. Ledig fastlegehjemmel i kommunal sektor på Nordmøre, i Møre og Romsdal fylke
Les mer...

Sykepleier - opplev Norge gjennom jobben, jobb når det passer deg.

Økt frihet - ekte arbeidsglede! Ønsker du valgfrihet og variasjon i hverdagen, et bredt faglig nettverk og mange spennende utfordringer over hele Norge?
Les mer...

Fastlege - Sagene Ring legekontor

Bydel Sagene har ca. 42 000 innbyggere og er en bydel i rask vekst. Bydelen har 33 fastlegehjemler fordelt på syv fastlegekontorer og ett lokalmedisinsk senter.
Les mer...

Anestesisjuksköterska - jobba i Norge!

DU är viktigare än du tror! Med hög kompetens, omsorg, observation och handlingskraft tar DU hand om människor.
Les mer...

Stolte sykepleiere søkes - opplev alle årstider i Nord Norge!

Ønsker du valgfrihet, tilgang på et bredt faglig nettverk, fleksibel arbeidstid og opplevelser for livet? Ønsker du en arbeidsgiver som jobber for at du skal lykkes, trives og ha det gøy både før, under og etter oppdrag? - Da har vi arbeidsgiver for deg!
Les mer...

Farmasøyt - Apotek 1 Klokkersundet

Apotek 1 er Norges største apotekkjede og vi er i stadig vekst. Hos oss jobber ca. 3500 dedikerte medarbeidere, og vi er også landets største farmasøytiske arbeidsgiver. Vi har en stolt kultur med klare ambisjoner om alltid å leve opp til vårt slagord "Vår kunnskap…
Les mer...

Sykepleier - svært god lønn, gratis bolig, reise og medisinkurs

Jobb hvor og når du vil! Du er stolt og selvstendig sykepleier med innsikt, kompetanse og et oppriktig ønske om å ta vare på mennesker. Helse, omsorg og trygghet ligger i din natur, med observasjonsevne og handlingskraft utgjør du en stor forskjell i ditt møte med…
Les mer...

Undersköterskor och vårdbiträden inför våren och sommaren 2019 till vård och omsorg

Våra största verksamhetsområden inom Västerås stad Vård och Omsorg är äldreomsorg samt verksamheter för personer med funktionsnedsättning. Allt arbete hos oss ska utgå från den enskilde kundens behov och önskemål. Detta för att våra kunder ska få förutsättningar…
Les mer...

Farmaceut till Lund Västra Mårtensgatan

Nu söker vi en farmaceut till vårt apotek i Lund Västra Mårtensgatan. Våra öppettider är vardagar 09-19, lördagar 10-16 och söndagar stängt.
Les mer...

Hej sjuksköterska som vill jobba på Korttiderna!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med…
Les mer...

Vernepleier - Hjemmebaserte tjenester Rykkinn/Lommedalen boliger

Rykkinn/Lommedalen boliger består av avdelingene Per Skreddersvei, Belsetveien, Paal Bergsvei og Sleipnersvei bolig.
Les mer...

Apotektekniker - Apotek 1 Solheim - NYTT APOTEK

Apotek 1 er Norges største apotekkjede og vi er i stadig vekst. Hos oss jobber ca. 3500 dedikerte medarbeidere, og vi er også landets største farmasøytiske arbeidsgiver. Vi har en stolt kultur med klare ambisjoner om alltid å leve opp til vårt slagord "Vår kunnskap…
Les mer...

OPERASJONSSYKEPLEIERE til oppdrag ved norske sykehus

Du er en selvfølgelig og viktig del av ethvert kirurgiske team. Takket være DEG er våre kunder og pasienter i trygge hender!
Les mer...
 Tjenesten leveres av Helsestillinger.com.