2 Fastlegehjemler ved Sentrum legesenter, Kristiansund kommune

Sentrum legesenter holder til i tilpassede lokaler sentralt i Kristiansund sentrum, med kort vei til offentlige kommunikasjoner. Det er flere helserelaterte virksomheter i samme bygg, bl.a. apotek og røntgeninstitutt.
Les mer...

Fastlege ved Bryggen medisinske senter, Kristiansund kommune

Bryggen medisinske senter er lokalisert sentralt i Kristiansund sentrum nede ved havnen i lyse og moderne lokaler, har 4 leger og 3 medarbeidere og har avtale med NTNU om praksisplasser for medisinstudenter. Legesenteret er IA-bedrift.
Les mer...

Fastlegehjemmel ved Kongens Plass medisinske senter, Kristiansund kommune

Kongens Plass medisinske senter er lokalisert sentralt i Kristiansund sentrum. Senteret holder til i nye, moderne lokaler og er tilrettelagt for funksjonshemmede. Senteret har oppgradert datasystem og bruker CGM Allmenn som journalsystem. Det er gode parkeringsmuligheter.
Les mer...

Vi rekrutterer: Allmennleger til 4 stillinger i Møre og Romsdal, på Nordmøre

Til våre kunder søker vi deg som er spesialist i allmennmedisin eller lege med norsk autorisasjon. Her legges forholdene til rette slik at du kan gjennomføre spesialiseringen etter egen avtale med arbeidsgiver.
Les mer...

Fastlege - vikar Flekkefjord kommune

Svangerskapsvikariat fra 01.11.19 - 31.12.20. Med mulighet for å begynne noe før samt for forlengelse i etterkant
Les mer...

Ergoterapeut og Sykepleier

Helgeland Rehabilitering har følgende stillinger ledig med tiltredelse 01.09.19 eller etter avtale. 1. Ergoterapeut: 50 % fast stilling 2. Sykepleier: 90 % fast stilling i tredelt turnus
Les mer...

Allmennlege – fast lønn dagtid og legevakt

Vi søker deg som ønsker faglige utfordringer og som har lyst til å jobbe ved et legekontor i distriktet. Legekontoret ligger ca 3 timer fra sykehus så du får bruk for din kompetanse og erfaring i samspill med dyktige og erfarne og hyggelige kolleger.
Les mer...

Sykepleier - svært god lønn, gratis bolig, reise og medisinkurs

Jobb hvor og når du vil! Du er stolt og selvstendig sykepleier med innsikt, kompetanse og et oppriktig ønske om å ta vare på mennesker. Helse, omsorg og trygghet ligger i din natur, med observasjonsevne og handlingskraft utgjør du en stor forskjell i ditt møte med…
Les mer...

Stolte sykepleiere søkes - opplev alle årstider i Nord Norge!

Ønsker du valgfrihet, tilgang på et bredt faglig nettverk, fleksibel arbeidstid og opplevelser for livet? Ønsker du en arbeidsgiver som jobber for at du skal lykkes, trives og ha det gøy både før, under og etter oppdrag? - Da har vi arbeidsgiver for deg!
Les mer...

Sykepleier - opplev Norge gjennom jobben, jobb når det passer deg.

Økt frihet - ekte arbeidsglede! Ønsker du valgfrihet og variasjon i hverdagen, et bredt faglig nettverk og mange spennende utfordringer over hele Norge?
Les mer...

Sykepleier

Ved Strindheim hjemmetjeneste er det ledig en fast 100 prosent stilling som sykepleier med oppstart etter avtale. Stillingen er i turnus dag/kveld.
Les mer...

Sykepleier

Ved Strindheim hjemmetjeneste er det ledig en fast 100 prosent stilling som sykepleier med oppstart etter avtale. Stillingen er i turnus dag/kveld.
Les mer...

Sykepleier - her får du brukt din kompetanse!

Vi søker for kunder deg som sykepleiere til 3 faste stillinger (50-100%) og 6 vikariater 6-12 måneder. Ulike kommunale stillinger i Møre og Romsdal fylke, i mindre kommuner der du blir sett, får mulighet til å påvirke og blir en del av et godt sammensveiset team.
Les mer...

Sjuksköterskor jobba i Norge, gratis boende

Vi söker dig som sjuksköterska med grundutbildning som vill jobba i Norge i höst. Uppdraget är på heltid, minimumsperiod 4 veckor. Som bemanningssjuksköterska hos vår kund har du möjligheten att hoppa runt på olika ställen och berika din vardag. Arbetet är fritt och…
Les mer...

Sykepleier: Bli en av få, i et sterkt team hvor alle blir sett, hørt og verdsatt!

Som Askeladden i eventyrene er vi opptatt av mot, hjelpsomhet, eventyrlyst og «gode norske verdier». Er du som oss lyttende, oppmerksom på andres ve og vel - og har et ønske om å hjelpe mennesker i deres hverdag? Ja da vil vi gjerne høre fra deg.
Les mer...

Hej sjuksköterska som vill jobba på Korttiderna!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med…
Les mer...
 Tjenesten leveres av Helsestillinger.com.