Helsestillinger.com

Helsejobber på Twitter LinkedIn Helsejobber på Google pluss Facebook

Helsestillinger.com

Gjennom ditt yrkesvalg har du ambisjoner og visjoner om å ta vare på andre.
Helse, medisin og omsorg bringer sammen deg og dine kolleger i et felles mål om å møte brukerne og pårørende med respekt og yte omsorg og tjenester på et høyt faglig nivå.

Medisin omfatter så vel kunnskap om å diagnostisere, behandle, kurere og forhindre sykdom, lindre smerte
og forbedre og vedlikeholde helse, som det å praktisere denne kunnskapen. Din kompetanse er ettertraktet både lokalt, nasjonalt og globalt. Kanskje finner du din neste arbeidsgiver akkurat her:

Helsestillinger.com

Beiarn kommune 
- for felleskap, tradisjon og nye utfordringer!

Å jobbe i Beiarn kommune er å påta seg det unike oppdraget. Vi er til for våre innbyggere og skal gi dem unike tjenester innenfor de riktige rammer og økonomiske ressurser. Beiarn kommune er et vakkert stykke norsk innland Les mer»

Sømna kommune
- Norges geografiske midtpunkt

Med 2100 innbyggere er Sømna en kommune i utvikling, både når det gjelder tilrettelegging av kultur og natur for allmenheten. Som en av Sømnas største arbeidsgivere tilbyr vi muligheter for både utvikling og store utfordringer. Les mer»

Mitandi
- Klinikken på Mitandi

Familien Oldebråten jobber på privat dugnad med å forbedre klinikken på Mitandi. Vi befinner oss i Rwenzorifjellene i Uganda, på grensen til Kongo.
- et område med store helsemessige og humanitære utfordringer. Les mer...

Intensivsykepleier
- Faglig innsikt, yrkesstolthet og erfaring

Du har spesialisering innen akutt og kritisk sykdom, vant til å jobbe under press og kan formidle et budskap på en klar og effektiv måte. Les mer


Operasjonssykepleier
- Ansvar, forutsigbarhet og koordinering

Ditt overblikk og din evne til å beholde roen i stressede situasjoner definerer deg, du handler raskt & korrekt og er uunnværlig i teamet. Takket være DEG er pasienter og pårørende i trygge hender! Les mer

Anestesisykepleier 
- Du er viktigere enn du tror!

Med høy kompetanse, omsorg, observasjonsevne og handlingskraft tar DU vare på mennesker. Takket være deg er våre kunder og deres pasienter i trygge hender. Det er vår jobb å sørge for at DU er i trygge hender! Les mer

Tana kommune
- Et levende samfunn hvor latteren preger hverdagen

Med engasjerte og kvalifiserte medarbeidere som tar felles ansvar for helheten, er Tana kommune en spennende kommune i vekst. Trygghet for våre medarbeidere er en trygghet for kommunens innbyggere. Les mer»

Välkommen till AccessCare Sverige AB
Service, Personligt engagemang och Kvalitet i alla led.

Du kommer att arbeta för en professionell och engagerad arbetsgivare som ser till att du matchas till rätt uppdrag. En personlig bemanningskonsult som hjälper dig och ser till att lösa allt de praktiska såsom resa och boende. Les mer